LOG-IN / REGISTER
Winner 2020 / ARCHITECTURAL DESIGN / Mixed-Use

  Share on social media  

  • Project Title

    Tanyue Expo Center


  • Winning Firm

    Challenge Design


  • Lead Designer

    Li Jie, Zeng Qinghua


  • Awarded

    WINNER, ARCHITECTURAL DESIGN, Mixed-Use
  • Project Location
    Hefei, China
  • Project Status
    Completed
  • Completion Date
    October, 2020

  • Other Credits

This building is adjacent to Chongqing Yubei District Huashigou park and located on a hillside, the designer coordinates the building and environment peacefully without trying to destroy or defeat their direct background. As a community activity center, hope that people will not look up to it, but lower their perspective to experience it personally, which is the destination of architecture.

Credits: Wu Zhisheng