LOG-IN / REGISTER
Honorable Mention 2021 / INTERIOR DESIGN

  Share on social media  

  • Project Title

    HHC Design Studio Warehouse Renovation Project


  • Winning Firm

    HHC JOINT RESEARCH AND INNOVATION CENTER


  • Lead Designer

    Ke He

  • Project Location
    Shenzhen, China
  • Project Status
    Completed
  • Completion Date
    September, 2020

  • Interior Design Firm
  • Interior Design Firm / Studio
    HHC JOINT RESEARCH AND INNOVATION CENTER
  • Lead Interior Designer(s)
    Ke He

  • Other Credits

The tea room of HHC design studio was originally a mezzanine under the stairwell of the building. The space was only 1.7m height, so it was used as a warehouse and became a "forgotten corner". The renovation project is the traditional regeneration of the abandoned warehouse.
The purpose of this renovation is to provide a solution for the reuse of the space with limited height in the building.At the same time, the transformation provides a low-cost and efficient scheme. It only cost no more than 500 US dollars and a week for the transformation.

Credits: Meeting space with oriental artistic conception.